Bloemkamp na bijna 10 jaar bouwen helemaal klaar

Afgelopen donderdag, 27 oktober, zijn WoonZorg- en Behandelcentrum Bloemkamp en het aangrenzende appartementencomplex Floridusstate officieel geopend. Na jaren van bouwplannen en realisatie vormde deze dag een mooie afsluiting voor alle betrokkenen.

De ruim honderd genodigden werden ontvangen in het nog enige in takt gebleven oude deel van Bloemkamp. Daarna werden zij naar de kapel geleid, waar zij in de vorm van de talkshow “Zorgeloos wonen met Zorg” deelgenoot werden gemaakt van de bouw, het voortraject en het wonen in Bloemkamp en Floridusstate.

Het volgende onderdeel in het programma was de officiële openingshandeling. Deze vond in de buitenlucht plaats. Loco burgemeester Maarten Offinga en wethouder Sjoerd Tolsma sloegen op een grote gong waarna de muziekgroep Afslag Sneek inzette met een oorverdovend getrommel. Op de laatste slag werden de naamborden van Bloemkamp en Floridusstate onthuld. De genodigden sloten de middag af in de sfeervolle verbouwde centrale hal van Bloemkamp. De volgende dag, vrijdag 28 oktober, werden de feestelijkheden voortgezet voor cliënten, bewoners, huurders, vrijwilligers en medewerkers. Het werd wederom een zeer feestelijke en geslaagde dag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *