Bloemkamp al lang geen verpleeghuis meer

WoonZorg- en Behandelcentrum Bloemkamp in Bolsward levert hoogwaardige zorg, service en advies aan ongeveer 190 cliënten. Het leefklimaat sluit zoveel mogelijk aan bij de wensen en keuze van de cliënt. Het traditionele verpleeghuis zoals dat bij velen bekend is, is daarbij al lang verleden tijd.

Bloemkamp biedt naast zorg een scala aan faciliteiten binnen een moderne leef- en woonomgeving, niet alleen aan haar cliënten, maar ook daarbuiten. De huurders van Floridusstate, het aangrenzende appartementencomplex naast Bloemkamp, genieten al volop van de vele mogelijkheden die Bloemkamp te bieden heeft: Thuiszorg en huishoudelijke hulp, het zwembad waar zwemles wordt gegeven en sportief gerecreëerd kan worden, een gezellig restaurant met á la carte diners en maaltijdservice.

Daarnaast, niet te vergeten, de verschillende paramedische diensten die direct onder handbereik zijn. Maar ook voor de verhuur van ruimtes voor verjaardagsfeesten of familiebijeenkomsten en trainingen kan men in Bloemkamp terecht. Dit geldt voor cliënten, familie, huurders, maar ook voor inwoners van Bolsward en omgeving die met regelmaat in Bloemkamp komen.

Bloemkamp stelt op deze manier haar deuren open voor de samenleving. Het traditionele verpleeghuis is daarmee een modern WoonZorg- en Behandelcentrum geworden. Voor meer informatie over deze mogelijkheden kunt u uiteraard contact opnemen met WoonZorg- en Behandelcentrum Bloemkamp, telefoonnummer 0515-572 944. Meer informatie is ook te vinden op de website www.plantein.nl

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.