Bloemen voor KiKa bij Bloemen van Iris

Iris van Werkhoven heeft bij verschillende toonaangevende bloemenspeciaalzaken gewerkt in Friese steden. Onder ander bij  Panhuis Bloemen, Boekketerie Tulipa en  Cees Flowershop in haar geboortestad Leeuwarden.

Daarna verhuist naar Harlingen en 17 jaar gewerkt bij Witte Kaas Bloom & Style.Iris van Werkhoven is een bekend gezicht in de havenstad en provinciestad van Friesland.  Inmiddels heeft ze al drie jaar zelfstandig haar eigen bloemenspeciaalzaak midden in het centrum van Bolsward, onder de naam “Bloemen van Iris” aan de Marktstraat 17.

Ze is een bekende verschijning bij velen die de passie voor bloemen en de bloemsierkunst delen in de omgeving van deze drie Friese steden. Met haar “Bloemen van Iris” zet zij de maand mei in het teken van de strijd tegen de ziekte kanker bij kinderen via de stichting KiKa(KinderenKankervrij). De hele maand mei kan er ook via haar website of telefonisch een KiKa-beer of sleutelhanger besteld worden in combinatie met bloemen.

De opbrengst van het promotiemateriaal gaat dan rechtstreeks naar KiKa. Met de aanstaande Moederdag op zondag 14 mei in zicht, zal er speciaal ook bezorgingen zijn in een straal van dertig kilometer rondom Bolsward zijn. Dit gaat betekenen dat de steden Harlingen, Franeker, Leeuwarden en Sneek ook binnen het bezorgingsgebied vallen. Dus men kan in deze regio op zondag, op Moederdag,  een speciaal boeket laten bezorgen. Dit is vrij uniek!

Alle informatie is te vinden via:

https://www.facebook.com/Bloemenvaniris/

www.bloemenvaniris.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *