Bloemen kleuren deze zomer Bolswarder centrum

Bolsward – Na het succes van 2014 investeren de Bolswarder winkeliers ook deze zomer weer in bloembakken en bloemhangers in het centrum van de stad.

Vorig jaar werden als proef 10 grote bloembakken geplaatst op de brugleuningen van de stad. Dit leidde tot veel positieve reacties. Reden voor Bolsward Promotion om ook dit jaar de brugleuningen te versieren met grote bakken met daarin bloeiende bloemen.

BP gaat dit jaar echter nog een stap verder, want naast de brugleuningbakken worden ook 20 zogenaamde ,hanging baskets’ opgehangen aan lantaarnpalen in het centrum. Van Snekerpoort tot en met de Dijkstraat worden de lantaarnpalen ,versierd’ met deze kleurrijke hangende bloembakken.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.