Bingo in de bieb tijdens Bolsward Connect

Bolsward– Zaterdag 17 maart van 10.30 tot 12.30 organiseert Súdwest-Fryslân Connect een speciale bingo en spellen editie in de bibliotheek van Bolsward. Alle inwoners van Bolsward en omstreken zijn van harte welkom om tijdens dit evenement bingo te spelen, te lachen bij alle andere spellen die gespeeld kunnen worden en natuurlijk nieuwe mensen te ontmoeten.

Het evenement, dat gratis te bezoeken is, start om 10.30 en vindt zoals alle Connect evenementen plaats in de bibliotheek. Naast het spelen van bingo en andere spellen kunnen de bezoekers genieten van leuke gesprekken, hapjes uit verschillende landen en een bakje koffie. Voor meer informatie kijk op www.facebook.com/SWFconnect

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.