Biljartclub 't Trapke 50 jaar

Afgelopen vrijdag avond was het 50 jarig jubileum feest van biljartclub t’Trapke.

Naast leden en donateurs waren er ook oud leden en enkele oud bestuurs leden, zelfs van het eerste uur. Onder de aanwezigen was Mevr. Gorter (erelid) de vrouw van Gem Gorter één van de oprichters, zij ontving uiteraard een bloemetje.

Onder het genot van hapjes en drankjes was het een gezellige avond. Op een biljart was veel van de afgelopen 50 jaar te zien foto’s prijzen etc en uiteraard het oude biervat wat de eerste 10 jaar dienst deed als tap in het St Jozef gebouw aan de Heeremastraat.

Na het openingswoord door de voorzitter ontving hij uit handen van één van de leden Dooitze de Boer merchandising een mooi tegel tabloid met het logo van de club die dit speciaal had vervaardigd. Op de foto is deze te zien, tevens ontvingen Johan kolkena/Rudof Huisman en Jan Jongstra een oorkonde voor bewezen diensten.

Al met al kan biljartclub ’t Trapke terugzien op een mooi jubileum.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.