Bijzondere spreekbeurt levert staart op voor Haarwensen

Maandagmiddag hield Anika Bult in groep 8B van de Sint Maartenschool een heel bijzondere spreekbeurt. Het ging over die vreselijke ziekte kanker.

 

Ze vertelde over dit pijnlijke en verdrietige onderwerp omdat ze deze ziekte van heel dichtbij heeft meegemaakt. Ook vertelde ze over de stichting haarwensen: een stichting waaraan je je haren kunt doneren. ‘Daar maken ze pruiken van zodat mensen weer over straat durven gaan’, zo vertelde Anika. Nadat de kinderen van haar groep vragen konden stellen had Anika een grote verrassing: ze had kapster Marie Bleeker uitgenodigd om haar staart af te knippen zodat ze die aan deze stichting kan doneren.

WAT EEN GEWELDIGE actie Anika! En juf Nynke verraste Anika met een dikke, vette 9 voor deze spreekbeurt!

Foto album

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.