Bijzondere nominatie voor Brasserie E&D

Een gevoel van blijdschap en trots overheersen bij Angelique Jorna en Edwin Kooistra

Kort geleden ontvingen zij een brief waarin verteld werd dat zij genomineerd zijn voor de jaarlijkse verkiezing “leukste restaurant van…” Samen met nog drie andere restaurants doen ze mee aan deze verkiezing voor de gemeente Súdwest-Fryslân.

Voorafgaand aan de verkiezing, die gisteren is begonnen, werd Brasserie E&D hiervoor geselecteerd. “En dat is, na een strenge voorselectie volgens de organisatoren, al een hele eer, en dat vinden wij ook:”Aldus Angelique Jorna.

Edwin Kooistra: ”In de horeca moet je de eerste drie jaar naam opbouwen en omdat ik er zelf een aantal maanden,  na ons 1-jarig bestaan,  niet bij kon zijn moest Angelique het allemaal alleen doen, samen mét de andere collega’s. Dat maakt deze nominatie extra bijzonder”.

Jorna hoort vaak van de gasten dat er bij E&D zo puur gekookt wordt: “Het is vers en er hoeft geen sausje bij om het lekker te maken. En niet alles staat op tripadvisor maar we krijgen prachtige mails van gasten die zien, voelen en proeven wanneer Edwin kookt: met liefde voor het vak”.

En dat is volgens Jorna de kracht van Brasserie E&D: ”Deze nominatie is een groot compliment en een nog grotere motivatie voor Ed om te herstellen. Daarnaast kunnen we deze nominatie goed gebruiken om de zaak nationaal op de kaart te zetten”.

Voor stemmen op Brasserie E&D, klik hier.  Stemmen kan tot 9 november.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.