Bijzondere dienst met Martin Brand in het Keerpunt

Bolsward – Zondag 8 mei geeft Martin Brand een optreden in de ochtenddienst van christelijke gemeente Het Keerpunt in Bolsward.

Martin Brand is een jonge getalenteerde gospelzanger, die naast zingen ook liedjes schrijft, theater maakt, spreekt en dirigeert. In alles wil hij de mensen inspireren, aanmoedigen en zijn geloof delen in Jezus Christus delen. Hij staat bekend om zijn spontane en open manier van optreden en coachen. Interactie, humor, geloof, eerlijkheid en enthousiasme zijn woorden die vaak worden gebruikt om zijn optredens en workhops te beschrijven. Martin heeft al meer dan 7 albums met Nederlandstalige gospels op zijn naam staan.

Zondag 8 mei zal Martin Brand naast het musiceren ook spreken over zijn leven met God. Martin wil daarin getuigen dat dwars door alles heen God te vertrouwen is. De dienst begint om 09.30 uur en is in gebouw “Het Keerpunt” aan de Burgemeester Praamsmalaan 35 in Bolsward. Iedereen is van harte welkom. De toegang is vrij.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.