Bijzonder cadeau voor 100 jarige

Vandaag viert de heer De Jong zijn honderdste geboortedag en kreeg een wel heel bijzonder cadeau, namelijk het trouwboekje van zijn ouders welke in 1895 trouwden

Hij kreeg dit cadeau van één van zijn oomzeggers, de oudste zoon van zijn oudste zus en was er zichtbaar blij mee. De Jong komt uit een gezin van negen kinderen. Hij was tijdens zijn arbeidersleven lange tijd bakker aan de Kleine Dijlakker. Maar in de jaren 60 ging een aantal bakkers van Bolsward samen verder als de Hanze bakkerij.

De heer De Jong woont in Huylckenstein en in de “grote zaal” ontving hij zijn gasten waaronder vele familieleden. Ook wethouder Sinnema van de gemeente Súdwest-Fryslân was één van die gasten, namens de gemeente feliciteerde hij De Jong met deze bijzondere dag.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.