Bijeenkomst diversiteit: 'Wie is de homo'

In het Teatskehûs te Blauwhuis, onderdeel van ouderenzorgorganisatie Patyna wordt dinsdag 1 november een bewonersbijeenkomst gehouden met de titel ‘Wie is de homo’ .

Onderwerp van de bijeenkomst is diversiteit, roze zorg binnen de ouderenzorg. Aanwezig zijn bewoners van het Teatskehûs, bewoners uit het dorp, familieleden en medewerkers. De ochtend wordt samen met Tumba uit Leeuwarden georganiseerd.

Tijdens de ochtend wordt het spel ‘Wie van de drie’ gespeeld met acteurs, ook komen diverse onderwerpen rondom roze zorg aan de orde. ‘We vinden het een belangrijk onderwerp, diversiteit. Het is helemaal van deze tijd, en ook speelt dit in de ouderenzorg’, vertelt Josina van der Schaaf, teamleider van het Teatskehûs.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.