BGDD snelst groeiende onderneming van Friesland

Donderdagmiddag heeft Bouwgroep Dijkstra Draisma in Leeuwarden de bronzenFD Gazellen Award in ontvangst mogen nemen.

Een awarddie bestemd is voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.Per regio wordt deze award uitgereikt in drie categoriën: groot (omzet >30 miljoen euro), middelgroot (omzet 2 tot 30 miljoen euro) en klein (omzet <2 miljoen euro). In totaal hebben negen bedrijven uit Noord Nederland een award in de wacht gesleept voor hun groeiprestaties. BGDDheeft als enige Friese onderneming, in de categorie groot, een award gewonnen!

Om in aanmerking te komen voor een FD Gazelle Award heeft BGDD, naast een stabiele en gezonde financiële positie,een omzetgroei gerealiseerd van meer dan 20 procent over de afgelopen drie jaar. Eerder deze week onderschreef ook Cobouw 50, het overzicht met de meest vooraanstaande bouwbedrijven van Nederland gerangschikt op bedrijfsopbrengsten, de stabiele financiële positie van BGDD. Een compliment van een andere genre is eerder dit jaar in ontvangst genomen; de Duurzaam Bouwen Awards voor de meest duurzame bouwer van Nederland.

Biense Dijkstra, alg. directeur Bouwgroep Dijkstra Draisma: “We zijn niet uit op de meest gevulde prijzenkast van Nederland maar het maakt ons uiteraard trots. Niet op onszelf maar op onze opdrachtgevers, ketenparters, leverancies en met name op onze medewerkers. De transitie die wij doormaken van aannemer naar aanbieder vraagt om een gemotiveerd team dat continue innoveert. Het voelt als een beloning voor onze denkwijze en regierol in de bouwwereld van nu.”

 De Gouden Gazellen Awards zijn een initiatief van Het Financieele Dagblad en Company.info en worden mede mogelijk gemaakt door ING BusinessBoost, Payper en Topicus.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.