Bewoners Plan Zuid praten over toekomst van hun wijk

Donderdagavond was er een informatieve bijeenkomst voor de bewoners van plan Zuid georganiseerd door de gemeente.

Doel van de avond was om met elkaar van gedachte te wisselen over wat er goed gaat, wat beter kan, wat er gemist wordt en hoe de toekomst er uit zou moeten zien. Volgens wethouder Maarten Offinga werd dat een levendige discussieavond met een trotse wijk

De buurtbewoners zijn over het algemeen tevreden over de wijk.  Het geluid van de A-7 wordt wel als hinderlijk ervaren maar is het toch rustig wonen met een mooi park. Een enthousiaste groep bewoners heeft zich aangemeld om de besproken punten verder uit te werken. Dit doen ze in samenwerking met Timpaan Welzijn en gemeente Súdwest-Fryslân.

Die gaan beijken wat men met elkaar kan doen om de wijk nog mooier, leuker en gezelliger te maken zodat de kwaliteit van wonen nog beter gaat worden.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.