Bewoners Kleine Dijlakker massaal verhuisd

Nadat we gisteren melden dat een groot aantal bewoners van de Snekerstraat een nieuw adres hadden gekregen in de telefoongids, blijkt nu ook dat  de bewoners van de Kleine Dijlakker in Bolsward volgens de KPN massaal vertrokken naar een nieuw adres.

En het gaat hierbij dan niet om de internetpagina’s maar om de papieren editie van de KPN die de afgelopen week bij de inwoners van Bolsward door de bus viel. De bewoners van de Kleine Dijlakker blijken volgens de nieuwste editie van de Gouden Gids en de telefoongids allemaal te wonen in de Hanekoopersteeg, een steeg die weliswaar op de bewuste straat uitkomt, maar slechts twee woningen telt. 

Navraag bij de KPN kon vrijdagmiddag nog niet leiden tot antwoorden. 

Woont u inmiddels ook op een nieuw adres? Laat het ons dan weten.
 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.