Bewoners Harlingerstraat en Snekerstraat niet blij met nieuwe splitlaag

Bewoners van de Harlinger en Snekerstraat zijn allerminst blij met de nieuwe splitlaag die woensdag werd aangelegd op de invalswegen van de stad.

Ze zijn boos omdat zonder aankondiging begonnen werd met de werkzaamheden die door de droogte een enorme stoffige aangelegenheid werd. Hierdoor ontstond naast een straat die de gehele dag in stofnevelen was gehuld en auto’s, kozijnen en ramen onder het stof kwamen te zitten.

De gemeente laat aan de boze bewoners weten dat de communicatie hierover inderdaad te wensen overliet. Donderdagmiddag verscheen een tractor met een giertank gevuld met water om het wegdek nat te maken en zo de stofwolken tegen te gaan.

Voor de bewoners te laat, een aantal bewoners heeft dan ook een klacht ingediend bij de gemeente.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.