Betrapt op diefstal bij Milieustraat Bolsward

Bolsward – Een 49-jarige inwoner van een dorpje in de gemeente Súdwest-Fryslân werd zaterdagnacht op heterdaad betrapt toen hij diverse spullen wegnam uit containers bij de Milieustraat aan de Exmorraweg in Bolsward.

De man probeerde door weg te rennen nog uit handen van agenten te blijven. Hij werd met behulp van een politiehond toch op het terrein aangehouden.

De politie kreeg een telefoontje dat er een bestelbus verdacht stond geparkeerd op het Lonje in Exmorra, niet ver van het het afvalverwerkingsbedrijf. Agenten zagen in de bus diverse vermoedelijk gestolen spullen liggen. Even later hoorden ze gestommel in een van de containers op het terrein bij de Milieustraat. Toen de inbreker doorhad dat er politie in de buurt was, liep hij snel naar de waterkant. Hij gaf zich uiteindelijk over maar net te laat om te voorkomen dat hij nog door een politiehond in z’n been werd gebeten. De 49-jarige werd in de boeien geslagen en ingesloten.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.