Bestuur Rijwielelfstedentocht schenkt kunstwerk aan Bolsward

Op zondag 12 augustus zal Bolsward een nieuw kunstwerk rijker zijn dankzij het bestuur van de Fietselfstedentocht.

Zij schenken aan Bolsward een kunstwerk welke op de rotonde aan de Snekerweg zal komen te staan, in totaal 5 meter hoog. Vandaag werden de heipalen daarvoor geslagen. Wat voor kunstwerk het gaat worden dat wil het bestuur nog niet zeggen, dat is de verrassing voor de Bolswarders op de zondag van de ploegenpresentatie van de Binckbanktour. s’Middags om 15 uur zal het  kunstwerk onthuld worden.

Het bestuur heeft voor het ontwerp drie kunstenaars de opdracht gegeven iets te ontwerpen wat met Bolsward, hart van de Elfsteden en Bolsward Fietsstad van het Noorden. Uit de drie ontwerpen werd unaniem het winnende ontwerp gekozen. Op de dag van de onthulling zal duidelijk worden welke kunstenaar de ontwerper is.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.