Benefietavond voor Stichting Onbeperkt

Zaterdag 7 november zal in Grand Cafe & Hotel de Wijnberg een benefietavond worden gehouden met als goed doel “Stichting onbeperkt”.

Stichting onbeperkt zet zich in voor kinderen met een lichamelijke of geestelijke beperking. Deze kinderen krijgen zwemles zodat zij hun zwemdiploma kunnen halen. Op zaterdag 7 november gaat het personeel zich hier voor inzetten door middel van een benefiet avond vergelijkbaar met serieus request.

Bezoekers vragen een plaatje aan bij de DJ en stopt in ruil hiervoor een geldbedrag in de geldbus. De muziek zal verzorgt worden door DJ Lex uit Leeuwarden. Daarnaast zal de Wijnberg 50 cent per genuttigde consumptie doneren aan Stichting onbeperkt.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.