Belijning geeft richting aan rotonde (fotoalbum)

Met de belijning van de rotonde in de Sudergoawei zijn de werkzaamheden bijna afgerond en daarmee zijn de werkzaamheden veel eerder klaar dan gepland.

Na de afsluiting op vrijdagavond begonnen de medewerkers van de Haarsma Groep uit Tjerkwerd met de laatste  werkzaamheden. Zo moest een deel van de bypass worden weggehaald en de randen  van de op en afrit naar de A-7 gemaakt worden.

Hierbij ontstond nog enige hinder door automobilisten die dachten dat ze ondanks de wegafzetting nog wel langs de werkzaamheden konden rijden. Zelfs via de parallelweg dacht een enkeling de omleidingsroute te kunnen omzeilen. Vandaar dat verkeersregelaars zijn ingezet om ervoor te zorgen dat het verkeer niet verder kon rijden dan de wegafzetting.

Zaterdagmorgen werd de rotonden en de aansluitende wegen geasfalteerd en omstreeks 16.30 uur konden de lijnen op de weg geplaatst worden. Zondag zal nog in het teken staan van het opruimen van de oude bypass en het andere materiaal. Er bestaat zelfs de mogelijkheid dat in de loop van zondag de N-359 weer opengaat.

Als dit zo is vermelden wij dit zo snel mogelijk via twitter en facebook.

 

Fotoalbum

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.