Beleef het Beeld in Bolsward.

Een expositie van fotografen die op zaterdag 13 september van 10.00 tot 17.00 uur in de bijzondere locatie van de Broerekerk van Bolsward hun fotografische werken tonen.

De expositie wordt dit jaar voor de tweede keer gehouden en zal bij blijvende belangstelling een jaarlijks terugkerend evenement gaan worden.
De fotografen die hun werken tonen komen allemaal uit de noordelijke provincies. Het werk wat hier wordt getoond omvat diverse richtingen zoals landschap, stillevens, portret, abstract maar alles met een artistieke meerwaarde.
Fotografie wordt steeds meer als kunstvorm gezien en deze expositie wil daar een positieve bijdrage aan geven. Het werk wordt ruim opgesteld en is goed te bekijken.
En dit alles terwijl u geniet van een heerlijke kop thee of koffie welke verzorgd wordt door The Teaspoon uit Workum.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.