Beleef Exmorra arrangement geslaagd

Het eerste “Beleef Exmorra” arrangement was zeer geslaagd. De groep koos ervoor te starten bij Koffie en Thee “de Golle” waar een vers kopje koffie/thee +met een Fries stukje oranjekoek werd genomen.

Vervolgens namen ze een kijkje in de Johannes de Dooperkerk, de Grutterswinkel, de Siertuin, Beppe’s hokje en Glasblazerij Quakeltje waar Alwin Overwater een demonstratie glasblazen gaf. Hierna was het tijd voor een Friese lunch waar ze onder andere konden genieten van de “Fryske sûkerboalle” met roomboter.

Na deze heerlijke lunch te hebben genuttigd was het tijd om weer even de benen te strekken en stond er een rondleiding van “It Eksmoarster Rûntsje” op het programma. Anderhalve kilometer konden ze genieten van de kunst, cultuur en natuur in Exmorra. Eenmaal weer terug bij Koffie en Thee “De Golle” volgde er een workshop beeldhouwen bij Staal & Steen.

Een avontuur op zich. Verbaasd dat steen zacht is en makkelijk te bewerken. Tussendoor was er nog met pauze met nog een kopje koffie/thee en wat lekkers. Een ieder ging met veel enthousiasme en een tevreden gevoel naar huis.

Lijkt het u nu ook leuk om dit “Beleef Exmorra” arrangement te beleven neem dan even contact op met Anna Akke Fopma of stuur een mailtje.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.