Belangrijke week voor zwembad Bolsward

Deze week zal in de commissie boarger en mienskip de toekomst van het zwembad van Bolsward bepaald worden.

 

Vandaar dat de stichting en actiegroep Ons Zwembad de raadsleden hadden uitgenodigd om maandagmiddag om 17.00 uur naar zwembad Vitaloo te komen om zelf te kunnen zien hoe het zwembad erbij ligt en hoe er gebruik van gemaakt wordt.  Daarnaast waren er een kleine 100 vrienden van ONS Zwembad naar Vitaloo gekomen om de uitgenodigde raadsleden te laten zien dat zij vinden dat het zwembad niet dicht mag gaan en dus afhankelijk blijft van een gemeentelijke subsidie. Op de uitnodiging waren in totaal zo’n 10 raadsleden afgekomen.

Woensdagavond gaat een afvaardiging van de stichting naar de commissievergadering om daar in te kunnen spreken om de commissieleden over te halen de subsidie te blijven verstrekken. In totaal zijn er in ieder geval 10 insprekers en ook een grote groep medestanders.  De vrienden van ONS zwembad hopen dat de vergadering uitgesteld kan worden naar een later tijdstip op de avond omdat veel medestanders naast een groot hart voor Vitaloo ook een oranje hart hebben. Meer foto’s

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.