Beestachtig Bolsward

 

Beestachtig Bolsward is de titel van de expositie in de Broerekerk op 13 en 14 mei.

Aan deze expositie doen 11 kunstenaars mee, uit Friesland, Groningen en Gelderland, die allemaal werk brengen in de lijn van Beestachtig.

 

De derde kunstenaar die meedoet aan deze expositie is Tineke Szarzynski. Tineke woont en werk in Leeuwarden. Zij heeft haar atelier in de Floris Vesterateliers.

Zij werkt met veel verschillende materialen, voorkeur gaat uit naar reeds gebruikte materialen een nieuwe bestemming geven. Beelden van hout gecombineerd met glas, binnen banden, stofzuigerslangen of wat zij vindt in kringloopwinkels of schroothandel.

Speciaal voor Beestachtig heeft zij nieuwe beelden gemaakt, waarvan u op de foto een detail kunt zien.

Paradepaadje op Pad (PoP) is voortgekomen uit Paradepaadje de kunst en cultuurroute in Littenseradiel. PoP gaat korte exposites organiseren op prachtige locaties in Friesland.

De pilot is in Bolsward in de Broerekerk, daarna zullen andere steden volgen.

U kunt het evenement ook volgen op FB – Paradepaadje op Pad en op de website: www.paradepaadje.nl onder PoP

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.