Beestachtig Bolsward, even voorstellen

Beestachtig Bolsward is de titel van de expositie in de Broerekerk op 13 en 14 mei.

Aan deze expositie doen 11 kunstenaars mee, uit Friesland, Groningen en Gelderland, die allemaal werk brengen in de lijn van Beestachtig.

Iedere week stellen we hier een kunstenaar aan u voor met daarbij een detail van hun werk.

Deze week is het Els de Laaf zij is kunstschilder en woont soms in Amsterdam, maar ook al meer dan 40 jaar in Britswert en heeft haar atelier daar ook. Zij heeft al aan vele exposities en kunstroutes meegedaan.

Sinds eind jaren 80 houdt Els zich hoofdzakelijk bezig met abstracten in strak ritme geschilderd. Els wekt met acryl en olieverf.

Voor Beestachtig maakt zij met een nieuw groot doek gebasseerd op het thema Beestachtig.

U kunt het evenement ook volgen op FB – Paradepaadje op Pad en op de website: www.paradepaadje.nl onder PoP.

Paradepaadje op Pad (PoP) is voortgekomen uit Paradepaadje de kunst en cultuurroute in Littenseradiel. PoP gaat korte exposites organiseren op prachtige locaties in Friesland.

De pilot is in Bolsward in de Broerekerk, daarna zullen andere steden volgen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.