Beestachtig Bolsward, even voorstellen

Beestachtig Bolsward is de titel van de expositie in de Broerekerk op 13 en 14 mei van 10– 17.30 uur.

De pilot is in Bolsward in de Broerekerk, daarna zullen andere steden volgen. Paradepaadje op Pad (PoP) is voortgekomen uit Paradepaadje de kunst en cultuurroute in Littenseradiel. PoP gaat korte exposites organiseren op prachtige locaties in Friesland.

Aan deze expositie doen 11 kunstenaars mee, uit Friesland, Groningen en Gelderland, die allemaal werk brengen in de lijn van Beestachtig.

 

Als achtergrond muziek tijdens deze dagen klinken de klassieke klanken:Le carnaval des Animaux van de componist Camille Saint-Saëns ( 1835-1921) Dit klassieke stuk bestaat uit 14 korte composities – van Leeuw tot de Zwaan.

Een mooie compositie passend bij het thema BEESTACHTIG.

Maar uiteraard zal er ook live klassieke muziek ten gehore worden gebracht.

Op zaterdag 13 mei kunt u ‘smiddags luisteren naar: Froukje de Wit –piano ( cello)

zondag 14 mei brengen conservatoriumleerlingen  klassieke klanken dichter bij de bezoekers. Uiteraard kunt u ondertussen ook de kunst bekijken.

De filmpjes die gemaakt zijn voor promotie en de opening zijn dan ook nog te zien.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.