Beestachtig Bolsward

 

Beestachtig Bolsward is de titel van de expositie in de Broerekerk op 13 en 14 mei van 10– 17.30 uur.

De pilot is in Bolsward in de Broerekerk, daarna zullen andere steden volgen. Paradepaadje op Pad (PoP) is voortgekomen uit Paradepaadje de kunst en cultuurroute in Littenseradiel. PoP gaat korte exposites organiseren op prachtige locaties in Friesland.

Aan deze expositie doen 11 kunstenaars mee, uit Friesland, Groningen en Gelderland, die allemaal werk brengen in de lijn van Beestachtig.

De elf kunstenaars nog even op een rij:

Gelderland:Dorien Plaat – kunstschilder Groningen: Edwin Grissen – kunstschilder , Maria Koijck  – beelden van ijzer, Friesland: Hiske Wiersma, Els de Laaf, Hendrik Elings, Janny Bruinsma zijn kunstschilders, Dick Visser – conseptueelwerk, Tineke Szarzynski – beelden, Erikjan Koopmans – fotografie en DBO deelnemer Aljen van Bruggen olv Jan Ketelaar – beeld

Extra bijdrage: Connie Harkema gedicht en schilderij Bolsward.

 

U kunt het evenement ook volgen op FB – Paradepaadje op Pad en op de website: www.paradepaadje.nl onder PoP.

 

 

 

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.