Bedrijfswagen met gereedschap leeggestolen

In de nacht van disndag op woensdag is in Bolsward in de Gerrit Knopstraat een bedrijfswagen leeggestolen.

Hierbij is voor enkele duizenden euro’s aan elecktrisch timmergereedschap meegenomen, de eigenaar is hierdoor zwaar gedupeerd. De eigenaar hoopt dat er mensen zijn die iets hebben gezien de afgelopen nacht. Maar het kan ook zijn dat er mensen zijn die gereedschap krijgen aangebonden. Op veel gereedschap staat Solid geschreven.

Het gaat om een Makita elektische schaaf 1050 watt Makita schroefmachine(18v)met slagmoer 14,4) en decoupeerzaag(18v)accu’s en opladers in Makita tas, Festool invalzaag TS75, 2 x Klopboormachine waarvan 1 op accu- 1 op stroom, beide Makita Makita haakse slijper(Flex), DeWalt Accu Tacker met koffer Originele Fein op stroom met koffer, Festool Stofzuiger met accessoires, Festool Schuurmachine.

De eigenaar is bereid een vindersloon uit te keren. Contactgegevens via de redactie.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.