Bedrag crowdfundingsactie Op'e Timpe in recordtijd behaald

19 januari begon de crowdfundingactie van het werk en leerbedrijf voor mensen met een beperking Op é Timpe in Hieslum voor een verbouwing.

Vrijdagmiddag  6 februari werd het streefbedrag van €80.000,- bereikt.  De actie om geld in te zamelen door op zoek te gaan naar investeerders was nodig om de verbouw van de schuur mogelijk te maken. Hier wil men een werk en leerrestaurant realiseren zodat de medewerkers de nodige leer- en werkervaring op te doen met als doel: uitstroom naar een ‘reguliere’ baan, met een erkend horeca diploma op zak.

De bedoeling is dat de werkzaamheden aan het restaurant snel gestart worden  en dat de eerste gasten voor de zomer nog de opening van ons leer/werkrestaurant De Golle mee kunnen maken.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.