Bazar in Bloemkamp voor belevingstuin

Op zaterdag 1 april van 14.00 tot 16.30 uur is er een grote bazar in Woon- Zorg- en Behandelcentrum Bloemkamp.

Foto Roelie Adema

Er is deze middag van alles te zien en te beleven in de centrale hal: Draaiend rad, met overheerlijke taarten vers gemaakt in de eigen keuken van Bloemkamp. Roosjesboom, Hoger Lager en Enveloppen trekken. Nieuw is de Koetjesrepengrabbelrok en er is een grote Bloemenverkoop. Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd, er is koffie, thee en frisdrank, er worden poffertjes gebakken en er zijn cupcakes.

De opbrengst van de bazar is voor ons project: Beleven Bewegen Buitenlucht, waarbij we de tuinen van 2 afdelingen aan elkaar willen verbinden zodat er buiten een grote looproute ontstaat waar je niet kunt verdwalen en waar onderweg van alles te beleven is.

Iedereen is van harte welkom!!

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.