Bazar Bloemkamp ten behoeve van beleeftuin

Zaterdag 1 april organiseert de activiteiten begeleiding van woon, zorg en behandelcentrum Bloemkamp een bazar in de centrale hal.

Van 14.00-16.30 kunt u o.a. prijzen winnen met het draaiend rad cupcakes maken en uiteraard eten, zijn er poffertjes en kunt u verschillende spelletjes spelen.
De opbrengst gaat naar het Project “Beleven Bewegen Buitenlucht”, waarbij Bloemkamp de tuinen van de afdelingen Jasmijn en de Sering aan elkaar wil verbinden. Op die manier ontstaat er een grote looproute voor de bewoners waar van alles te beleven is onderweg.

Heeft u leuke prijsjes dan zou men het van de organisatie op prijs stellen als u deze dan af wilt geven bij de receptie van Bloemkamp.

Graag voor maandag 27 maart, zodat we de prijzen kunnen verdelen over de verschillende spellen. Uiteraard bent u van harte welkom op de bazar.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.