Bands gezocht voor ParkBOP

Stichting BOP (Bolsward Op Podium) zoekt voor ParkBOP op 10 mei (Hemelvaartsdag) naar leuke (cover-)bands die zich graag ’s middags (van 13.00-20.00 uur) willen presenteren voor een park vol publiek.

Afgelopen jaar mochten we 4000 bezoekers verwelkomen en dat is een mooie kans om je als band te presenteren en vooral heel leuk om te doen. Inmiddels zijn er al vele edities verstreken en heeft menig bandje uit de regio Bolsward én daarbuiten zich mogen presenteren. De combinatie van een groene omgeving, de toegankelijkheid voor jong en oud en 2 overdekte podia voor bekend en nieuw talent zorgen ervoor dat dit evenement nog steeds groeit en het publiek steeds tevreden huiswaarts keert.

Speel jij in een band? Wil je graag op één van de 2 overdekte podia staan en voor een groot publiek laten zien wat je in huis hebt? 

Ken jij een band die eventueel geschikt zou zijn? Laat het dan ook weten.
Meld je zo snel mogelijk aan via info@stichtingbop.nl

Geef je snel op! Want vol is vol. 

Graag even een link naar je Facebookpagina / website en het zou mooi zijn als je b.v. een youtube link kan toevoegen.
Wat krijg je er voor terug?
– een mooi podium met professioneel geluid
– mooi weer (hopelijk) 
– geweldig publiek

met muzikale groet

Stichting Bop (Bolsward Op Podium)

facebook.com/ParkBOP

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.