Badmintonseizoen van start in Bolsward

Donderdag 1 september start het nieuwe badmintonseizoen in Bolsward. De speelavonden van BadmintonClub Bolsward (BCB) zijn dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond.
De eerste speelavond voor de senioren is donderdag 1 september. Vrijdag 2 september begint de jeugd. De contributie voor 1 x per week spelen, bedraagt komend seizoen € 117,50 voor senioren. Jeugdleden betalen slechts € 82,50

Clubinformatie
BCB, aangesloten bij de Nederlandse Badminton Bond, biedt de mogelijkheid tot recreatief badmintonnen. Ook is het mogelijk in competitieverband te spelen en deel te nemen aan toernooien, georganiseerd door BCB zelf, of door andere badmintonverengingen.

Twee keer gratis spelen
Badminton is een uitdagende sport, waarbij behendigheid en tactiek een grote rol spelen. Bovendien is badminton ook nog eens goed voor de conditie! Zelf proberen? Dat kan! Kom langs en speel twee keer gratis mee!! Iedereen, beginner of gevorderde, is welkom. Rackets zijn aanwezig.

Kijk voor meer informatie op www.bcbolsward.nl en volg ons op http://facebook.com/bcbolsward

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.