Avondrust Makkum viert 250-jarig jubileum

Woonzorgcentrum Avondrust in Makkum bestaat 250 jaar. Dit jubileum wordt op zaterdag 9 december gevierd met alle bewoners en dorpsgenoten uit Makkum en omgeving. Deze dag is feestelijk omlijst met muziek, theater, een speciale foto-expositie en culinaire hapjes.

‘Het wordt een bijzondere dag”, vertelt teamleider Frieda Dooper van Avondrust. “Avondrust is al 250 jaar verbonden met Makkum. Daarom is het feest voor ons allemaal.” Het jubileumfeest wordt officieel geopend met muziek van het Makkummer popkoor en verhalen over oud Makkum.

Alle bezoekers en bewoners kunnen daarna de foto-expositie bezoeken over de geschiedenis van Makkum. ’s Middags is er een theaterstuk van cabaretier Teake van der Meer. Tijdens de borrel na afloop zorg It Makkummer Fiskhok al zingenderwijs voor vishapjes. De dag wordt spectaculair afgesloten.

Het jubileumfeest is de hele dag voor iedereen toegankelijk. Tussen de middag is er de gelegenheid om aan te schuiven bij een heerlijke lunch.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.