Avond4daagse Bolsward afgelast

‘Op dit moment is het onzeker of de vergunning voor het evenement in juni kan worden afgegeven’, aldus de organisatie in een Facebookpagina bericht. “Het evenement trekt in Bolsward meer dan 500 lopers in verschillende leeftijden en doelgroepen. Ook wordt er gewerkt met veel vrijwilligers. Op dit moment is het onzeker of de vergunning voor het evenement in juni kan worden afgegeven. Het bestuur wil vier bijzondere avonden en een slotfeest organiseren en dit is nu niet mogelijk.”

Home Edition 

Vorig jaar ging het evenement vanwege het coronavirus ook al niet door. De organisatie heeft wel een alternatief namelijk de Avond4daagse Home Edition. Deze editie wordt georganiseerd door de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Door mee te doen aan deze editie kunnen deelnemers toch lekker in beweging komen in eigen woonplaats, op eigen gelegenheid lopen en een officiële Avond4daagse medaille verdienen. Meedoen aan de Avond4daagse – Home Edition kan van 29 maart t/m 30 juni 2021.

Opgeven en meer informatie staat op de website van de KWBN: www.avond4daagse.nl

 

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.