Autoservice De Marne

Autoservice De Marne is een Chauffeursservice gelegen aan De Marne 34-5 in Bolsward.

Meer informatie over Autoservice De Marne in Bolsward

Autoservice De Marne is een garage die gespecialiseerd is in onderhoud, reparatie en schadeherstel voor alle automerken. Ze zijn erkend door de RDW en kunnen vrijwaringen verstrekken. Of het nu gaat om een APK-keuring, een onderhoudsbeurt of het herstellen van schade aan de auto of het glas, bij Autoservice De Marne kunnen ze u helpen. Daarnaast bieden ze ook kosteloos vervangend vervoer aan bij langdurige reparaties. De garage is gesloten vanaf 15 oktober tot en met vrijdag 4 november, maar voor dringende vragen kunnen klanten een berichtje sturen.

Wil je weten wat Autoservice De Marne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autoservice De Marne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autoservice De Marne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autoservice De Marne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Autoservice De Marne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autoservice De Marne

Bezoekers bekeken ook