Auto bijna te water

Dinsdagmiddag stuurde de bestuurster van een Fiat Bravo net iets te  laat het parkeervak in op de Grote Dijlakker. Met als gevolg dat het rechter voorwiel over de walkant schoot.

Echt schrikken deed de bestuurster niet, daarvoor ging het allemaal te snel. Medewerkers van een garagebedrijf kwamen ter plaatste met een krik en spanden de auto vast aan een andere auto. Toen de krik eenmaal de wagen omhoog had  gekrikt, was het nog maar een klein kunstje om de wagen weer op vier wielen te krijgen. De bestuurster die hier vaker parkeert liet weten dat ze zich niet laat afschrikken door dit akkefietje en gewoon langs het water blijft parkeren.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.