Auke Zeldenrust over zijn boek “De Joodse Bruiloft” in bibliotheek Bolsward

In 1939 trouwden Barend Boers en Mimi Dwinger. Het feest kreeg een zeer donkere rand, want behalve het bruidspaar zou bijna niemand van de aanwezigen de oorlog overleven.

Het echtpaar overleefde alle jaren die volgden zeulden zij een koffer mee, waar niemand aan mocht komen. Na het overlijden van Mimi in 2007 komt een rijkgevulde koffer tevoorschijn, met de uitgetypte toespraak van de bruidegom, brieven, documenten, foto’s en, heel bijzonder, een film waarop ze allemaal te zien zijn.

De journalist van onder andere Omrop Fryslân vertelt op donderdagavond 7 juni om 20.00 uur in de bibliotheek van Bolsward over het ontstaan van zijn nieuwste boek.

Natuurlijk kunt u dan het boek ook zelf aanschaffen en laten signeren door de schrijver. Meld u aan op de website van de bibliotheek Bolsward.

De Joodse bruiloft. Een koffer vol oorlogsgeheimen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.