Audities MUZT Musicalopleiding, Dance Explosion en Talentklassen Dans bij Kunstencentrum Atrium in Sneek

MUZT Musicalopleiding, (Young) Dance Explosion en de Talentklassen Dans van Kunstencentrum Atrium houden in juli audities in Sneek. Voor MUZT is er een tweede auditie in september.

Talentklassen Dans
Kinderen vanaf 8 jaar kunnen hun danstalent verder ontwikkelen in de Talentklassen Dans. Er worden zowel klassiek balletlessen als jazzlessen gevolgd en kinderen krijgen de kans om podiumervaring op te doen. Na de Talentklassen Dans stromen leerlingen vaak door naar onder andere de Jeugd Dans Opleiding Friesland of Young Dance Explosion.
Datum: Woensdag 5 juli, 14.45 uur – 16.00 uur
Locatie:               Kunstencentrum Atrium, Sneek

Dance Explosion
Dance Explosion is een semiprofessionele dansgroep van Kunstencentrum Atrium, onder leiding van de Amerikaanse choreograaf Raymond Guzman. Er zijn drie groepen: DE1, DE2 en Young Dance Explosion. De dansers, in leeftijd variërend tussen de 14 en 35 jaar, komen uit heel Friesland. Dance Explosion is thuis in dansstijlen als jazz, modern, show-musical en contemporary. Daarnaast heeft elke danser zijn of haar eigen kwaliteiten. Jaarlijks krijgt de groep inspirerende workshops van gevestigde namen uit de danswereld, zoals Min Hee Bervoets en Manon Beernaert.
Datum: Donderdag 13 juli, vanaf 17.00 uur (Young Dance Explosion),
vanaf 19.00 uur Dance Explosion I en II
Locatie:               Noorderkerk, Sneek

MUZT Musicalopleiding

MUZT is de vierjarige musicalopleiding van Kunstencentrum Atrium. Jongeren vanaf 13 jaar werken er wekelijks aan hun zang-, acteer- en dansvaardigheden. Ieder jaar is er een grote MUZT-musical in Theater Sneek. MUZT vormt een goede basis voor doorstroming naar vervolgopleidingen binnen het vakgebied. Ook leerlingen die deze ambitie niet hebben, vormen zich binnen de opleiding in sociale vaardigheden en zelfbewustzijn. De MUZT-auditie is voor Jaar 1.
Datum: Vrijdag 14 juli en vrijdag 8 september, 13.00 – 16.30 uur
Locatie: Kunstencentrum Atrium, Sneek

Meer informatie en aanmelden: kunstencentrumatrium.nl/audities

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.