Atrium on Tour doet Rock Café Sneek aan

SNEEK – Donderdag 9 februari is er een nieuwe editie van Atrium on Tour, in Rock Café Sneek. Bij het nieuwe café aan de Marktstraat, in het pand van The Legend, treden ’s avonds vijf Atrium-bands op: Nazgûl, My Men, BAM!, Unlocked en Skatt. Ieder optreden duurt ongeveer een kwartier. Het eerste begint om 19.30 uur. De entree is gratis.

Programma

19.30 uur: Nazgûl
20.05 uur: My Men
20.40 uur: BAM!
21.15 uur: Unlocked
21.50 uur: Skatt

De vijf bands worden gecoacht bij Atrium. Naast akkoordsystemen, speeltechnische vaardigheden en stijlkennis werken ze aan het creatieve proces. De muzikanten leren samen spelen, improviseren en een repertoire opbouwen van eigen en bestaande nummers. Ook wordt bij ‘bandcoaching’ aandacht besteed aan presentatie en performance. In de Atrium-studio kunnen bands professionele opnames maken. In wisselende samenstellingen spelen Atrium-bands bij Atrium on Tour. Regelmatig zijn Atrium on Tour-concerten op verschillende plekken in Súdwest-Fryslân.

Foto (C): Saskia Bruinsma

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.