At the Watergate in Bloemkamp

Van 8 tot en met 11 mei 2018 vindt in Sneek de 13e editie van het European Youth Music Festival plaats en heeft de toepasselijke naam ‘At the Watergate’ gekregen, naar de befaamde Sneker Waterpoort.

Als onderdeel van Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa 2018 promoot het festival de regionale cultuur, de Friese identiteit en de ‘Mienskip’.

Tijdens ‘At the Watergate’ landen ca. 7.000 jonge musici uit 26 Europese die tijdens Hemelvaart 2018 een kleine 1.000 concerten geven op 49 verschillende podia in Sneek en omliggende plaatsen. Een bruisend evenement dat nog lang zal rondzingen! Ook zorggroep Patyna steunt dit festival en er vinden op diverse locaties concerten plaats.

Op Hemelvaartsdag 10 mei wordt in Bloemkamp om 10.30 uur een concert gegeven door 21 jonge musici. Ze spelen klassieke filmmuziek en populaire muziek uit Tsjechië.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.