Arrestatie na inval antikraakpand

15036171_1600355470271034_7181036414658693013_nDe politie heeft vanmorgen een nog onbekend persoon aangehouden na een inval in het oude bankgebouw van de ABN-Amrobank aan de Marktstraat in Bolsward.

Hierbij is één persoon door de politie aangehouden. De politie ging na een langlopend drugsonderzoek over tot de aanhouding. Of het om de bewoner van het antikraakpand is wilde de politie niet vertellen.

De politie had overigens de nodige moeite om het oude bankgebouw binnen te komen. Er werd eerst geprobeerd om het pand binnen te komen door het slot uit te boren maar uiteindelijk moest de deur met een stormram open gebeukt worden.

Foto: Tonnie Siemonsma

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.