Arjen Lubach doet mini try-out tournee in het noorden deze zomer

Voor iedereen die nog steeds zit te balen dat Zondag met Lubach voorgoed is geëindigd is er goed nieuws. De Groningse grappenmaker heeft via zijn sociale kanalen aangegeven de versoepelingen te vieren met een klein toertje, waarin hij nieuw materiaal gaat uitproberen op een klein publiek. Noorderlingen boffen want Lubach doet met name de theaters in het noorden van het land aan.

Wees er snel bij

De mini-tour van Lubach is op 9 juni van start gegaan in een uitverkocht theater in Gorredijk en zal nog doorgaan tot begin september. Naast Gorredijk doet de cabaretier ook Amsterdam, Oosterwijtwerd, Heerenveen, Steenwijk, Meppel, Drachten en Groningen aan. De tickets voor de Friese theaters zijn volgens een bericht op Lubach’s Instagram vanaf vandaag te koop. Als je een kaartje voor de try-out van Arjen Lubach wilt bemachtigen doe je er goed aan om de websites van de theaters in de gaten te houden, want de ervaring leert dat deze shows razendsnel uitverkopen.

Nieuw programma in 2022

Wie naast een kaartje grijpt hoeft gelukkig niet lang te wachten om weer te bulderen van het lachen om de grappen en grollen van creatieve duizendpoot Lubach, want vanaf volgend jaar is hij vier dagen in de week op tv te zien in een nieuw programma dat, net als Zondag met Lubach, zal draaien om humor en actualiteit. En wellicht gaan we Arjen nog vaker terugzien op tv want zijn naam wordt ook genoemd in connectie tot het populaire programma Kopspijkers dat mogelijk nieuw leven ingeblazen wordt. Nu alvast in de stemming komen voor een avond met de intelligente en originele grapjes van Lubach? Check dan zijn stand-upcomedy ‘Live’ op Netflix of sneup op YouTube om je favoriete momenten uit ZML terug te kijken.

Foto: Rene van Elst

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.