Arbeidsmarktplatform op 12 september

BOLSWARD – Volgende week maandag, 12 september, is het Arbeidsmarktplatform. De netwerkbijeenkomst voor ondernemers uit Súdwest-Fryslân, het onderwijs en de overheid (de 3O’s). Het netwerk heeft als doel om te ‘verbinden’ en samen nieuwe initiatieven ontplooien.

Hoe ziet het programma eruit?

Bastian Coes is directeur van ZWINC en begeleidt innovatieve samenwerkingsverbanden. Hij neemt ons mee in het ontstaan van ZWINC, een incubator vol ambitie. Hij vertelt over de struikelblokken, de samenwerking tussen de triple Helix en de toekomst. Zwinc is ontstaan vanuit Green PAC in de regio Zwolle: een expertisecentrum voor (groene) kunststoffen, vezels en composieten. Zij verbinden kennis met ondernemers om innovatie te versnellen en onderwijs te verbeteren. Green PAC is een 3-O samenwerkingsverband waar onderwijs, bedrijven, overheden en andere publieke en maatschappelijke organisaties samenwerken.

Verder wordt een update gegeven van de lopende projecten en is er de ondertekening van het Súdwest Werkt convenant. Tot slot geeft Pascal Arts, directeur van cultuurhistorisch centrum De Tiid ons een inkijkje in het reilen en zeilen bij De Tiid. De Tiid is de plek waar de geschiedenis en cultuur van Súdwest-Fryslân een nieuw podium heeft gekregen.

Waar en wanneer?

De bijeenkomst is op maandag 12 september om 15.45 uur. Er wordt gestart met koffie en thee bij Cultuurhistorisch Centrum De Tiid in Bolsward. Het echte programma start om 16.00 uur. Om 17.30 uur wordt afgesloten en is er tot 18.00 uur gelegenheid elkaar te spreken met een hapje en een drankje.

Het adres van Cultuurhistorisch Centrum De Tiid is Jongemastraat 2 in Bolsward. Bij Badweg 5 kun je parkeren. Vanaf daar is het nog 5 minuten lopen naar De Tiid.

Meld je aan!

Wil je erbij zijn? Leuk! Meld je dan aan via het aanmeldformulier!

Bron: gemeente Súdwest-Fryslân

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.