Anytime Fitness Bolsward breidt uit naar Harlingen

De familie Hartman uit Bolsward van Anytime Fitness Bolsward openen medio augustus een nieuwe Anytime fitness in Harlingen.

De nieuwe sportclub komt in de oude Deka Markt aan de Klipperstraat. De reden voor deze uitbreiding is omdat men de laatste jaren ondervond dat er erg positief gereageerd wordt door onze sporters op dit concept. Judith Hartman laat weten dat het aantal clubs landelijk is uitgegroeid tot bijna 80 en dat in slechts een paar jaar. “Wij willen graag meer sporters van dit unieke concept laten profiteren en Harlingen leek ons een geschikte gemeente”: Aldus Hartman.

De  sporters maken in Bolsward tot laat in de avond gebruik van de vrije openingstijden en sommige leden zijn alweer vroeg in de ochtend present. In de nachtelijke uren wordt er niet veel gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te sporten. Hartman:”Het is ook meer de insteek dat men kan komen en gaan wanneer men wil en niet rekening hoeft te houden met openingstijden of aangepaste openingstijden zoals in het weekend en feestdagen!

Het fitnesscentrum zal een zeer uitgebreide Fitness worden met de nieuwste apparatuur van Life Fitness en Hamerstrenght. Verder komt er een aparte groepsles ruimte, spinningszaal, privé kleedkamers.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.