Antonius Zorggroep trekt opzegging contract huishoudelijk hulp in

De Antonius Zorggroep heeft burgemeester Apotheker laten weten dat zij de opzegging  van het Wmo-contract met de gemeente intrekken.

Eerder had de zorggroep aangegeven het wmo-contract op te zullen zeggen omdat dit niet kostendekkend was. Hierop startte overleg tussen wethouder Van Gent en manager thuiszorg Van Asselt. Dit blijkt dermate constructief te zijn geweest dat de zorggroep heeft besloten en bereid is om onder de huidige tarieven de werkzaamheden voort te zetten tot het einde dit jaar.

Wel verbinden zij voorwaarden aan een eventueel vervolg van de dienstverlening in 2017.

Uit de memo die naar leden van de gemeenteraad is verstuurd blijkt dat het college momenteel, in nauwe samenwerking met het college van Littenseradiel, bezig is een reactie voor te bereiden. “Zodra er vorderingen zijn zullen wij u hierover uiteraard informeren”: Aldus de memo.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.