Alp d'HuZes

Vijfduizend Nederlanders hebben vandaag één of meerdere malen de Nederlandse berg in Frankrijk beklommen voor het KWF.

Bij de actie Alp d’HuZes deden ook de Bolswarders Klaas de Vries en Erwin Walstra mee. Ze begonnen donderdagmorgen al om 4.40 uur met een poging de berg zes keer te beklimmen.

 

Gemiddeld dede de mannen over de eerste 4 beklimmingen twee uur. Dat was het moment dat Klaas een rustperiode inlaste en Erwin voor een vijfde beklimming afdaalde naar het startpunt. Omstreeks 17.30 uur begonnen ze gezamenlijk aan de laatste beklimming. Als team namen ze een sponsorbedrag van € 17.440,92 mee naar Frankrijk. Vorig jaar leverde de actie voor het KWF €30.000.000 op. Dit jaar staat de stand op €16.000.000. In oktober wordt de eindstand bekend gemaakt. Foto: Carla Christina

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.