Afvallen voor het goede doel

Beach Resort Lifestyle en de Voedselbank slaan de handen ineen want vanaf maandag 11 januari 2016 start Beach Resort lifestyle in samenwerking met de Voedselbank Bolsward een unieke actie: Afvallen voor het goede doel.

Afvallen en voeding gaan natuurlijk hand in hand. De voedselbank en voeding ook. Dat leek een goede basis voor een unieke samenwerking. Bij Beach Resort Lifestyle wordt al een aantal jaren met het succesvolle lifestyle afslank programma gewerkt, dit is een programma gebaseerd op twee pijlers: training & voeding.

Het doel van de Voedselbank Bolsward is mensen bij te staan door voedselpakketten beschikbaar te stellen in een periode waarin dat heel erg nodig is. Tegelijk wil de Voedselbank Bolsward meehelpen te zoeken naar een uitweg uit de problemen.

Hoe kunt u en uzelf de voedselbank steunen?
Door deel te nemen aan dit programma zult u gewicht verliezen. Voor elke kilo die u afvalt staan er circa 5 producten tegenover als ‘beloning’ voor de voedselbank. Valt u 6 kilo af dan wordt dat een boodschappentas van zo’n 30 producten voor de voedselbank. Valt u niks af is er dus ook geen beloning, een soort no cure no pay formule. Zo wordt het dus een gezamenlijk belang om af te vallen.

Kosten en duur van de actie
Normaal gesproken kost het lifestyle programma €185,-. Voor deze samenwerking sponsort
Beach Resort Lifestyle een bedrag van €116,- . Het bedrag dat u als deelnemer voor het programma betaalt is dus slechts 69,- euro. In dit bedrag zit 12 weken trainen, personal training, wekelijks testen en meten, een voedings- en kennisprogramma. Het programma duurt 12 weken.

Opgave en verdere informatie:
Voor opgave en verdere informatie kunt u mailen of bellen naar:
E-mail: tombotermans35@hotmail.com
Tel: 0515-231551

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.