,Afvallen voor het goede doel' levert tafel vol producten op voor Voedselbank Makkum

Onder het motto ,Afvallen voor het goede doel’ namen in de afgelopen drie maanden ruim twintig leden van Beach Resort Lifestyle Makkum de uitdaging aan om kilo’s kwijt te raken en die kilo’s om te zetten in goederen voor de Voedselbank Bolsward.

,,Afvallen en voeding gaan natuurlijk hand in hand. De voedselbank en voeding ook. Dat leek een goede basis voor een unieke samenwerking”, aldus Tom Botermans van Beach Resort Lifestyle Makkum. Voor elke kilo die de deelnemers kwijt raakten, stelden zij circa 5 producten beschikbaar voor de Voedselbank Bolsward. Ook Beach Resort Lifestyle Makkum deed een duit in zakje, want normaal gesproken kost het lifestyle programma €185,-, maar speciaal voor deze actie sponsorde de sportschool een bedrag van €116,-.

De deelnemers hoefden dan ook slechts 69,- euro te betalen voor 12 weken trainen, personal training, wekelijks testen en metingen en een voedings- en kennisprogramma. Maandag leverde Tom Botermans een bus vol goederen af bij het depot van de Voedselbank Bolsward aan het Suvelleantsje. Vrijwilligers Lolke Dijkstra en Gerard Kist toonden zich verrast door de grote opbrengst van de Makkumer actie en spraken de hoop uit dat meerdere sportscholen dit idee zouden overnemen.

Op de foto, links Gerard Kist, die Tom Botermans bedankt voor de actie en de opbrengst. Rechts Lolke Dijkstra. Eigen foto.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *