Afsluiting de grootste gehaakte deken van de wereld

Drie jaar lang wordt er inmiddels al gewerkt aan de grootse gehaakte deken ter wereld in de bibliotheek van Bolsward. Donderdag 19 april komt Monique van der Hoek van de provinciale organisatie persoonlijk de laatste dekens ophalen. En dat wordt direct de feestelijk afsluiting van het Bolswarder project.

In mei  worden de ingeleverde dekens gekoppeld  tot 1 hele grote deken om het “mienskip-gevoel” te visualiseren.

De gedachte er achter is dat je met een kleine bijdrage (een granny square van 10×10 cm) samen in staat bent tot iets groots (de grootste gehaakte deken van de wereld).Na afloop- van de recordpoging worden de dekens weer uit elkaar gehaald en geschonken aan goede doelen zoals het Rode Kruis e.d.

Het doel is “Verbinden”. En dat verbinden is zeker gelukt. Dit najaar zal er dan ook worden gestart met een nieuw project.

En of je nu 10 lapjes hebt gehaakt of 10 dekens, iedereen is welkom.Het doel is “Verbinden”.De gedachte er achter is dat je met een kleine bijdrage (een granny square van 10×10 cm) samen in staat bent tot iets groots (de grootste gehaakte deken van de wereld).

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.