Afscheid van Juf Diny en Juf Hannie

Aan het einde van dit schooljaar zullen Diny Logtenberg en Hannie Michielsen ‘de krijtjes aan de wilgen hangen’ omdat ze hun onderwijsloopbaan beëindigen.

En dat was op Sint Maarten een feestje waard. Niet omdat iedereen zo blij is dat ze vertrekken maar juist omdat iedereen zo blij is dat ze zo lang op Sint Maarten gewerkt hebben. Samen hebben ze ruim meer dan 65 jaar gewerkt op deze school, als groepsleerkracht, coördinator, intern begeleider en leesspecialist. Met die grote verdiensten voor kinderen, ouders en school werd een prachtige feestdag voorbereid.

Tijdens de zonnige ontvangst ’s morgens op het schoolplein werden ze door alle kinderen, leerkrachten en veel ouders van harte toegezongen op het speciaal voor deze feestdag aangepaste schoollied. Vervolgens kregen de kinderen van de groepen 1 – 4 samen met hun juffen een feestprogramma aangeboden in de vorm van het muziekspektakel ‘Alle dagen feest’ van Tijl Damen.

Voor alle kinderen van school was er ijs. Als afronding van deze feestochtend was er voor Diny en Hannie, hun familie, de medewerkers van school en enkele genodigden een feestelijke lunch met woorden van afscheid en dank en cadeaus en bloemen!

Hun reis door het onderwijs is als een pelgrimstocht verlopen. Je gaat samen op weg, hebt een doel voor ogen en er komt ‘onderweg’ van alles op je pad. Ze hebben hun hele ziel en zaligheid gegeven voor het geluk van hun kinderen van Sint Maarten. Nu de oase van rust voor hen ligt, kijken ze terug en ervaren dat niet de bestemming het doel was maar juist de reis zelf.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.